طراحی لندینگ پیج بدون هدف و مخاطب مشخص، مانند حرکت در تاریکی بدون چراغ راهنماست. در دنیای امروز، طراحی یک لندینگ پیج عمومی برای جذب همه کاربران، رویکردی منسوخ شده است. موفقیت در گرو هدفگیری دقیق و شخصی سازی است.
در این مقاله، ما شما را با 10 مدل لندینگ پیج آشنا خواهیم کرد که نه تنها معروف هستند، بلکه طرفداران زیادی دارند و پولساز هستند. با ما همراه باشید تا با توجه به اهداف و نیازهای کسب و کارتان، بهترین مدل لندینگ پیج را انتخاب کنید. با معرفی این مدل ها، شما می توانید گزینه ای مناسب را برای جذب مخاطبان هدف خود و دستیابی به اهدافتان انتخاب کنید.
پس مراقب باشید و با تمرکز کامل این مقاله را دنبال کنید تا بتوانید بهترین تصمیم را برای کسب و کارتان بگیرید.
صفحه فرود چیست و چه کاربردی دارد؟
صفحه فرود یا لندینگ پیج، بخشی منحصر به فرد از وب سایت شماست که مانند یک پنجره نمایش، کاربران را به سمت خود جذب می کند. این صفحه، مانند یک ابزار قدرتمند بازاریابی، پیشنهادهای ارزشمند و هیجان انگیز شما را به کاربران ارائه می دهد و آنها را به سمت تبدیل شدن به مشتری سوق می دهد.
صفحه فرود، مانند یک فیلتر عمل می کند و تنها اطلاعات مرتبط با پیشنهاد شما را به کاربران ارائه می دهد. این تمرکز و هدفمندی در طراحی سایت باعث می شود که نرخ پرش در این صفحه کاهش یابد و کاربران بیشتر ترغیب شوند تا اقدام مورد نظر شما را انجام دهند.
لندینگ پیج ها می توانند اهداف مختلفی داشته باشند. شما می توانید با ایجاد صفحه فرودهای مختلف در طراحی سایت فروشگاهی، نرخ تبدیل وب سایت خود را بهینه کنید. این انعطاف پذیری به شما کمک می کند تا با توجه به نیازهای خود، صفحه ای هدفمند و کارآمد ایجاد کنید.
10 لندینگ پیج پرطرفدار و پولساز
در ادامه به 10 مدل لندینگ پیج اشاره میکنیم که نسبت به سایر لندینگ پیجها محبوبتر هستند و سود بیشتری برای کسبوکار شما ایجاد میکنند.
صفحه فرود جذب سرنخ
جذب سرنخ، یعنی یافتن آن شخص یا سازمانی که مشتاق خرید محصول یا خدمات شماست. آن ها همان مخاطبانی هستند که در ذهن داشتید وقتی محصول خود را طراحی می کردید. برای یافتن این سرنخ های ارزشمند، صفحه ای وجود دارد به نام صفحه فرود جذب سرنخ که بسیار محبوب است. در این صفحه، هدیه ای رایگان و جذاب به کاربران ارائه می کنید، چیزی مثل یک کتاب الکترونیکی، ویدئو، پادکست یا حتی یک وبینار. اما برای دریافت این هدیه، کاربر باید ایمیل یا شماره تلفنش را با شما به اشتراک بگذارد.
این روش، یکی از بهترین روش ها در تبلیغات کلیکی (PPC) برای افزایش نرخ تبدیل و بازگشت سرمایه (ROI) است. وقتی می خواهید چنین صفحه ای طراحی کنید، باید به چند نکته مهم توجه کنید: عنوان جذاب، توضیح مزایای پیشنهاد شما، استفاده از تصاویر گرافیکی زیبا، دکمه های CTA و مشخص کردن اطلاعاتی که از کاربر می خواهید. با رعایت این نکات، صفحه فرودی خواهید داشت که کاربران را به سمت خود جذب می کند.
این صفحه فرود، کاربردهای زیادی دارد، از بازاریابی ایمیلی و ارسال خبرنامه گرفته تا برنامه های بازاریابی درونگرا. پس اگر می خواهید سرنخ های خود را به مشتری تبدیل کنید، صفحه فرود جذب سرنخ را جدی بگیرید.
صفحه فرود کلیکی
صفحات فرود کلیکی باید با دقت اطلاعات جامعی راجع به پیشنهاد شما ارائه دهند و مخاطبان را متقاعد کنند که دکمه CTA را بفشارند. به عبارت دیگر، این صفحات به مخاطبان کمک میکنند تا برای خرید آماده شوند، از طریق ایجاد نیاز، جلب اعتماد، و هدایت آنها بهسوی انتهای قیف فروش.
یک صفحه فرود کلیکی، یک صفحه وب است که مخاطبان باید قبل از ورود به وبسایت شما با آن روبرو شوند. این نوع صفحه فرود، معمولاً برای فروش محصولات و خدمات در فروشگاههای آنلاین استفاده میشود. از آنجا که بعضی اوقات ورود مستقیم به صفحه محصول ممکن است مخاطبان را به خرید ترغیب نکند، در اینجا جزئیات محصول ارائه میشود تا مشتریان بالقوه را به خرید وادار کند.
از سوی دیگر، صفحات فرود تولید سرنخ معمولاً مزایای یک پیشنهاد را توضیح میدهند و از بازدیدکنندگان درخواست میکنند که ایمیل خود را ثبت کنند تا اطلاعات بیشتری درباره آن پیشنهاد برایشان ارسال شود. به طور خلاصه، صفحات فرود کلیکی برای توضیح پیشنهاد و تشویق کاربر به کلیک بر روی دکمه خرید مناسب هستند.
صفحه فرود جلب توجه
صفحات فرود جلب توجه برای جلب توجه مخاطبان طراحی شدهاند و قبل از وبسایت اصلی شما نمایش داده میشوند. این صفحات برعکس بسیاری از لندینگ پیجها، هدف اصلی خود را در تبدیل کاربران به مشتریان نمیبینند؛ بلکه برای دستیابی به هدف خاصی طراحی شدهاند.
معمولاً این نوع لندینگ پیجها به عنوان یک اعلان عمل میکنند و برای اطلاعرسانی درباره رویدادها یا کنفرانسها به کار میروند. گاهی این صفحات برای جمعآوری اطلاعاتی مانند سن یا زبان بازدیدکننده استفاده میشوند و سپس به او اجازه میدهند تا به وبسایت اصلی وارد شود. این صفحات معمولاً دارای متن کوتاهی هستند و از کاربران درخواست اطلاعات زیادی نمیکنند. همچنین، باید یک تصویر پسزمینه جذاب نیز برای آنها در نظر گرفته شود.
صفحه فرود فشرده
گاهی خوبه که مستقیم به موضوع بپردازید و اطلاعاتتون رو به طور مختصر ارائه بدید. اینجا وقتیه که صفحات فرود فشرده به کار میان! اینا تقریباً مثل لندینگ پیجهای جذب لید هستن، فقط کوتاهتر و با کمترین تصویر یا متن. معمولاً این نوع صفحات برای ارائه کتابها یا محتواهای دانلودی استفاده میشن. مثلاً برای رزرو آنلاین خدماتی مثل مشاوره هم ازشون استفاده میکنند.
آن هایی که تازه شروع کردند به طراحی صفحات فرود، خیلی اینها را میپسندند؛ چون میتوانند در کمترین زمان نتایج خوبی بگیرند.
اصولاً این نوع صفحات برای جمعآوری ایمیل افراد به ازای یک پیشنهاد و هدیه رایگان استفاده میشوند.
صفحه فرود قدردانی
زمانی که یک مشتری از شما خرید میکند، بهترین فرصت برای ابراز سپاسگزاری از او و همچنین دعوت به اقدامهای بیشتر از او است. این کار را میتوانید با استفاده از صفحه فرود قدردانی انجام دهید. به عنوان مثال، میتوانید وقتی که مشتری فرمی را در وبسایت شما پر کرد یا وقتی که خرید خود را کامل کرد، از او تشکر کنید و سپس پیشنهادات، محصولات و خدمات بیشتری را به او معرفی کنید. همچنین میتوانید:
- برای خریدهای بعدی به او کد تخفیف ارائه دهید؛
- پیشنهاد دهید تا یک مقاله از وبلاگتان را مطالعه کند؛
- از او درخواست کنید تا صفحه شما را در شبکههای اجتماعی دنبال کند؛
- و غیره.
در کل، صفحه فرود قدردانی برای حفظ مشتریان فعلی استفاده میشود.
صفحه فرود طولانی
یک صفحه فرود طولانی به منظور ارائه اطلاعات جامع درباره یک محصول یا خدمت طراحی میشود. هدف اصلی این نوع صفحه فرود، ایجاد اعتماد، اعتبار و در نهایت متقاعد کردن مخاطبان برای انجام اقداماتی مانند خرید یا ثبت نام برای تست رایگان یک محصول است. این صفحات عمدتاً در پایینترین قسمت قیف فروش استفاده میشوند.
در این صفحه فرود، باید محصول خود را با توضیحات متقاعد کننده، نقلقولها، ویدیوها و دکمه فراخوانی عمل (CTA) معرفی کنید تا مخاطبان برای خرید قانع شوند. این صفحات، بر خلاف صفحات فرود فشرده، محتوای مفصلی دارند که شامل چندین بخش است.
به بیانی گویاتر، لندینگ پیجهای طولانی با یک روایت متقاعدکننده مخاطبان را راهنمایی میکنند، به نیازهای آنها اشاره میکنند و در نهایت مزایا و ویژگیهای محصول یا خدمات را ارائه میدهند. برای اثرگذاری بیشترِ صفحه فرود طولانی خود، میتوانید از یک کد تخفیف استفاده کنید تا مخاطبان را بهتر و بیشتر ترغیب کنید. همچنین باید متن صفحه فرود را جذاب، ساده و روان بنویسید تا به هدف خود برسید. فقط باید مطمئن شوید که اطلاعات مهم را به لندینگ پیج خود اضافه کردهاید.
صفحه فرود لغو اشتراک
وقتی مشتری واقعاً به کسبوکار شما علاقهمند است، نمیخواهید او را از دست دهید! صفحه فرود لغو اشتراک به شما کمک میکند تا ارتباط خود را با مشتریان حفظ کنید و آنها را به اقدامات بیشتر دعوت کنید. این نوع لندینگ پیج برای زمانهایی طراحی میشود که مشتریان دیگر تمایلی به تمدید عضویت پولی خود یا دریافت ایمیلهای شما ندارند.
اگر میخواهید که مشتریانی که تمایل دارند عضویت پولی خود را لغو کنند، را حفظ کنید، میتوانید مزایا و ویژگیهای محصولات یا خدمات خود را مجدداً به نمایش بگذارید. همچنین میتوانید با ارائه تخفیفها و پیشنهادهای ویژه، آنها را متقاعد کنید که ارتباط با کسبوکار شما را ادامه دهند. اگر هم میخواهید که مشتریان علاقهمند به لغو عضویت را متقاعد کنید، میتوانید از آنها بخواهید که شما را در شبکههای اجتماعی دنبال کنند.
در این نوع لندینگ پیج، شما فضایی برای ارائه پیامهای طنزآمیز دارید، اما در عین حال باید مشتریان را متقاعد کنید که با کسبوکار شما همراه بمانند. بهطور خلاصه، از صفحه فرود لغو اشتراک برای حفظ علاقهمندی مشتریان و تشویق آنها به ادامه همکاری استفاده میشود.
صفحه فرود به زودی یا Coming Soon
با طراحی یک صفحه فرود به زودی یا “Coming Soon”، میتوانید به مخاطبان خود اطلاع دهید که یک محصول جدید را به زودی معرفی میکنید یا اعلام کنید که یک کسبوکار جدید راهاندازی خواهید کرد. با اضافه کردن یک شمارنده معکوس، میتوانید به مخاطبان خود بگویید که تا چه مدت باید منتظر خدمات جدید شما باشند.
همچنین، اضافه کردن یک فرم به صفحه فرود، امکان ثبت ایمیل و اطلاعات تماس را برای مخاطبانتان فراهم میکند، به طوری که شما میتوانید پس از رونمایی از محصول یا کسبوکار جدیدتان، آنها را با خبر کنید.
این کار به شما کمک میکند تا یک لیست ایمیل را جمعآوری کنید که میتواند در کمپینهای بازاریابی آینده شما به کمکتان بیاید. به طور کلی، از صفحه فرود “Coming Soon” برای جذب لید نیز میتوانید استفاده کنید.
صفحه فرود محصول
بسیاری از وبسایتها و فروشگاههای اینترنتی به کاربران امکان میدهند تا بین چندین محصول و خدمت مختلف جستجو کنند، اما اگر میخواهید کاربر هنگام ورود به وبسایت شما به سرعت به محصول موردنظرش برسد، بهتر است از صفحه فرود محصول استفاده کنید.
در این نوع لندینگ پیج، باید بهطور کامل توضیح داده شود که محصول چیست، چگونه کار میکند، چه ویژگیهایی دارد و چه مشکلاتی را حل میکند.
حالا به نکتۀ کلیدی و مهم میپردازیم! اگر نمیدانید کدام یک از محصولات خود را باید با لندینگ پیج معرفی کنید، پیشنهاد میکنم آمارهای تحلیلی وبسایت خود را در ابزارهایی مثل گوگل آنالیتیکس مورد بررسی قرار دهید. این کار به شما کمک میکند تا بفهمید کدام محصول بیشتر جستوجو شده و بیشترین بازدید را داشته است.
همچنین، توصیه میشود که در طراحی لندینگ پیج محصول، از عکسها و ویدیوهای جذاب استفاده کنید و محصول خود را به بهترین شکل معرفی کنید؛ زیرا یک تصویر میتواند ارزش هزار کلمه را داشته باشد!
صفحه فرود رویداد
در زمانهایی که همیشه کمبود وقت داریم و باید با هزاران کار مختلف سر و کار داشته باشیم، برگزاری یک رویداد مثل کنفرانس یا جلسه به گونهای است که مهمانان باید احساس کنند حضور در آن برایشان مفید و ارزشمند است. برای این مواقع، بهتر است یک صفحه فرود مخصوص رویداد خود را طراحی کنید.
این صفحه فرود باید تمام اطلاعات مربوط به رویداد را، همراه با یک فرم ثبتنام، شامل شود. میتوانید از سرویسهای رزرو آنلاین وبزی استفاده کنید تا این امر را به سادگی انجام دهید.
این سرویسها به شما امکان میدهند زمانبندی آنلاین خدمات را فراهم کنید و به بهبود مدیریت و توسعهی کسب و کارتان کمک میکنند. با استفاده از این سرویس، تمام خدمات و پیشنهاداتتان را به همراه توضیحات و تصاویر به نمایش بگذارید و به مخاطبان خود اجازه دهید جلسات فردی یا گروهی را با شما رزرو کنند. همچنین، این سرویسها امکان پرداخت آنلاین هزینهی خدمات را فراهم میکنند، برای مشتریان این امکان را ایجاد میکنند که به راحتی هزینه را پرداخت کنند.
در طراحی صفحه فرود رویداد، میتوانید از شمارنده معکوس و تصاویر و فیلمهایی از رویدادهای گذشته استفاده کنید تا مخاطبان را به شرکت در رویداد شما ترغیب کنید. به این ترتیب، اگر حتی ثبتنام نکنند، احتمالاً حس FOMO را در آنها ایجاد میکنید.
مهم است که برای افزایش نرخ ثبتنام، فقط اطلاعات مهم و ضروری را از مخاطبان خود بخواهید.
نتیجه گیری: چگونه متوجه شویم که کدام لندینگ پیج برای کار ما مناسب است؟
در این مقاله، توضیح دادهایم که صفحه فرود چیست و با لندینگ پیجهای محبوب و سودآور آشنا شدیم. حالا در بخش آخر، برای انتخاب مدل مناسب صفحه فرود برای کسبوکار خود، باید به دو سؤال مهم پاسخ دهید:
- به چه اهدافی میخواهید دست یابید؟ آیا میخواهید لید جذب کنید، فروش محصول افزایش دهید یا مردم را برای ثبتنام در رویدادتان ترغیب کنید؟
- مخاطبان شما چه افرادی هستند و در کدام بخش از بازاریابی کسبوکارتان قرار دارند؟ باید بفهمید که پس از پُر کردن فرم لندینگ پیج، چه کاری از آنها انتظار دارید.
از طرفی، بسیاری از بازاریابان و مدیران کسبوکار از Google Analytics استفاده میکنند تا بفهمند بازدیدکننده از کدام صفحه یا کانال قبلی وارد وبسایت آنها شده است. این اطلاعات به شما کمک میکند تا هدف و انگیزه بازدیدکنندگان را در صفحه مقصد بهتر تشخیص دهید. به عنوان مثال، یک کلیک اتفاقی روی یک خبرنامه ایمیلی با یک جستوجوی دقیق در گوگل میتواند هدف و انگیزه مخاطبان را نشان دهد. بر اساس این نکته، باید به نقطه ورود آنها نگاه کرده و صفحات فرود متفاوتی طراحی کنید.
بهترین راه برای تمرین این است که صفحات فرود رقبای خود را تجزیه و تحلیل کرده و از تستهای A/B استفاده کنید. با تست A/B میتوانید اطلاعات مفیدی را درباره رفتار مخاطبان خود به دست آورید و تغییراتی در طراحی لندینگ پیج اعمال کنید تا در نهایت نرخ تبدیل آن را افزایش دهید.
در نظر داشته باشید اگر فرصت و دانش کافی برای این تحلیل ها ندارید میتوانید برای افزایش فروش اینترنتی خود یا بهبود نرخ تبدیل بازدید کننده به مشتری از خدمات یک آژانس دیجیتال مارکتینگ استفاده کنید که این کار را برای شما انجام دهد یا کلا خدمات طراحی سایت یا طراحی سایت فروشگاهی خود را به همراه انواع لندینگ پیج های رویداد محور را به آنها بسپارید.